Rekordhögt söktryck på utbildningar

Sista ansökningsdagen för höstens utbildningar 2016/2017 har passerat och vi kan konstatera att det har varit ett rekordhögt söktryck på ett par av våra utbildningar. Medicinsk sekreterare är en av våra mest populära utbildningar och vi har fått in ett stort antal ansökningar som vi nu bearbetar löpande inför antagningen.

Följande utbildningar är stängda för ansökan:

  • Redovisningsekonom i Linköping
  • Redovisningsekonom Göteborg
  • Ljud- och musikproducent i Varberg
  • Medicinsk sekreterare i Gävle
  • Medicisk sekreterare i Göteborg

Nu pågår arbetet med intervjuer med de sökande inför antagningen. Ansökningsbeskedet till utbildningarna kommer att skickas ut till de sökande den 1 juni.

Utbildningarna som fortfarande går att söka finner du här. De som fortfarande är öppna är markerade i högra fältet med ”utbildningen är öppen för ansökan”. Kom ihåg att utbildningarna kommer att stängas löpande när utbildningsplatserna är fyllda så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Utbildningsutbud

Plushögskolan AB är en av Sveriges största yrkeshögskoleaktörer och genom yrkeshögskolorna Affärshögskolan, Teknikhögskolan och Vårdyrkeshögskolan erbjuds yrkeshögskoleutbildningar, företagsutbildningar, skräddarsydda koncept och preparandkurser.