Ej sökbara utbildningar

Just nu har vi inga fler planerade starter av nedan yrkeshögskoleutbildningar, men för dig som redan går en av dessa YH-utbildningar kan du hitta information om just din utbildning här. Kanske vill du dela informationen med din framtida arbetsgivare eller LIA-plats?

Välkommen att kontakta AffärshögskolanVårdyrkeshögskolan eller Teknikhögskolan vid frågor.

Mikrobiologi och vårdhygien

VÅRDYRKESHÖGSKOLAN - Hjälp till att stävja smittspridningen genom den korta YH-utbildningen i Mikrobiologi och vårdhygien. Du som arbetar inom vården får här livsnödvändiga verktyg i hur du kan förhindra smittspridning.

9 veckor (75%), kostnadsfri och CSN-berättigad

Ej sökbar

Pedagogik i fjärr- och distansundervisning

VÅRDYRKESHÖGSKOLAN - Stora förändringar har genomförts kring hur du som pedagog eller lärare undervisar. Omställningen till det digitala har inneburit både utmaningar och möjligheter. Den korta YH-utbildningen Pedagogik i fjärr- och distansundervisning ger dig verktyg i hur du undervisar bäst på distans!

12 veckor (50%), kostnadsfri och CSN-berättigad

Ej sökbar utbildning
Lärarassistent

VÅRDYRKESHÖGSKOLAN - Läs till lärarassistent på distans. En ettårig utbildning som leder till en yrkesroll i skolans värld. Perfekt för dig som är lösningsinriktad, flexibel och har hög servicenivå.

Studieorter:

Distans (Linköping och Stockholm)

1 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

200 YH-poäng

Kontakttolk Arabiska/Dari

VÅRDYRKESHÖGSKOLAN - Utbildningen för dig med god kunskap i arabiska eller dari. Efter distansutbildningen väntar spännande utmaningar med tolkuppdrag mot både myndigheter och tolkförmedlingar.

Distans (Göteborg)

1,5 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

320 YH-poäng

7 utbildningar
Entreprenadjuridik

TEKNIKHÖGSKOLAN - Den här korta YH-utbildningen passar dig inom bygg- och anläggningssektorn som är sugen på kompetensutveckling! Få en riktig up-skill i avtal, kalkyl och inköp.

5 veckor

25 YH-poäng

25 YH-poäng

Data Center Technician/Engineer

TEKNIKHÖGSKOLAN - Utbildningen för dig som vill ha ett framtidsyrke i en expansiv bransch! Den här unika YH-utbildningen är den enda i sitt slag i Sverige och under utbildningen lär du dig om ansvarsfull drift av datacenter.

3 orter

Elnätsprojektör

TEKNIKHÖGSKOLAN - Elnätsprojektör är vidareutbildningen för dig som har erfarenhet från el-/energibranschen. Efter utbildningen kan du även arbeta som elkraftsberedare, eldriftsledare, elkrafttekniker eller projektledare.

1 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

245 YH-poäng

VVS-ingenjör

TEKNIKHÖGSKOLAN - Intresserad av projektledning och teknisk design? Satsa på en karriär som VVS-ingenjör och arbeta med att energieffektivisera fastigheter.

Elkraftsingenjör

TEKNIKHÖGSKOLAN - Nyfiken på elkraftsbranschen? Förutom elkraftsingenjör kommer du att kunna arbeta som driftingenjör inom energi, ingenjör, produktionstekniker, drifttekniker eller serviceingenjör inom elkraft efter examen.

Västerås

CAD-konstruktör inom mekanik

TEKNIKHÖGSKOLAN - Vill du jobba med design och produktutveckling inom industrin? Spana in utbildningen CAD-konstruktör, perfekt för dig som är en problemlösare och tekniskt intresserad!

425 YH-poäng

Produktionsledare bygg och anläggning

TEKNIKHÖGSKOLAN - Utbildningen för dig som vill ha praktik (LIA) parallellt med dina studier för maximalt lärande. Ett yrke som produktionsledare passar dig som vill ha en ledarroll som innefattar projektledning.

4 utbildningar
Kommunikation i kris och förändring

AFFÄRSHÖGSKOLAN - Läs den korta YH-utbildningen Kommunikation i kris och förändring för att bli beredd på allt. Du får verktyg i hur vardagliga situationer och kriser kommuniceras kring på bästa möjliga sätt.

13 veckor, kostnadsfri och CSN-berättigad

65 YH-poäng

Digitalisering inom lön

AFFÄRSHÖGSKOLAN - Vidareutbilda dig och säkerställ att du utvecklas i din nuvarande roll genom ökad digitaliseringskunskap inom lön genom vår korta YH.

12 veckor, kostnadsfri och CSN-berättigad

Digital marknadskommunikatör

AFFÄRSHÖGSKOLAN - Bli en ninja på kommunikation med djup kunskap om contentproduktion och webbanalys. Läs till digital marknadskommunikatör!

Inköpare och upphandlare

AFFÄRSHÖGSKOLAN - Bli professionell inköpare eller upphandlare. Det här är rätt utbildning för dig som tycker om relationer och har öga för affärer.

Västerås

Utbildningsstart:

Ingen planerad start

415 YH-poäng

Ej sökbar utbildning
Sales and Marketing B2B

AFFÄRSHÖGSKOLAN - Utbildningen för dig som vill jobba med integrerad marknadsföring och försäljning.

Växjö

Affärsinriktad konceptutvecklare

AFFÄRSHÖGSKOLAN - Affärsinriktad konceptutvecklare är valet för dig som vill få utlopp för din kreativitet, ditt detaljfokus och samtidigt jobba som en lagspelare med konceptutveckling.