Ej sökbara utbildningar

Just nu har vi inga fler planerade starter av nedan yrkeshögskoleutbildningar, men för dig som redan går en av dessa YH-utbildningar kan du hitta information om just din utbildning här. Kanske vill du dela informationen med din framtida arbetsgivare eller LIA-plats?

Välkommen att kontakta AffärshögskolanVårdyrkeshögskolan eller Teknikhögskolan vid frågor.

Yrkeshögskoleutbildning
2 utbildningar
Leda digital transformation

TEKNIKHÖGSKOLAN - Leda digital transformation riktar sig till dig som projekt- och processledare, teamledare eller chef. Att arbeta hållbart och ställa om till projektorganisation är framtidens vinnande koncept, vilket även ger stora karriärmöjligheter. Ta steget att lyckas med transformation med en kort YH-utbildning!

Studieorter:

Distans

Omfattning:

24 veckor

Poäng:

60 YH-poäng

Ej sökbar

Mätningsingenjör

TEKNIKHÖGSKOLAN - Var med och utveckla Sveriges infrastruktur, som mätningsingenjör har du ett varierande arbete både inomhus och utomhus. En spännande och utmanande yrkesroll väntar dig i bygg- och anläggningsbranschen.

Studieorter:

Göteborg

Omfattning:

2 år

Poäng:

400 YH-poäng

Ej sökbar

Yrkeshögskoleutbildning
1 utbildningar
Payroll Controller

AFFÄRSHÖGSKOLAN - Vill du jobba som lönekonsult med specialistkunskap om lönefrågor, siffror och analys? Då ska du läsa till Payroll Controller! Efter examen har du även chans att bli auktoriserad.

Studieorter:

Uddevalla

Omfattning:

2 år

Poäng:

425 YH-poäng

Ej sökbar